ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 21 και τα 5 χιλ. , για να ολοκληρωθουν θα πρέπει να κατατεθεί το σχετικό αντίτιμο στον λογαριασμό με δικαιούχο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς, ΙΒΑΝ:GR94 0260 1300 0002 7020 0714892, ΟΨΕΩΣ: 0026.0130.27.0200714892 ,τράπεζα Eurobank. Σε περίπτωση που η μεταφορά γίνεται από διαφορετική τράπεζα θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ που θα επιβαρύνεται ο αθλητής.


Στην κατάθεση των χρημάτων είναι απαραίτητο να σημειώνεται το όνομα του καταθέτη- αθλητή. Το ίδιο ισχύει και για τις ομαδικές εγγραφές, όπου πρέπει να εμφανίζονται τα ονόματα όλων των αθλητών


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Ειδικά για τον  Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:


α)  Με ηλεκτρονική υποβολή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. 


β)  Στο βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ, στην πόλη του Κιλκίς.


γ)  Με λίστες εγγραφών που θα υπάρχουν και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Κιλκίς.


Μικρός αριθμός εγγραφών  δύναται να γίνουν και στον χώρο της αφετηρίας, έως και μία ώρα πριν από την εκκίνηση, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν, ύστερα από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.


Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας μέχρι 12 ετών (να μην έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος ηλικίας).


Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του αγώνα. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι


Ορεινός Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail: 10 ευρώ (8 ευρώ ομαδική εγγραφή)


Δρόμος Υγείας 5 χιλ. Kilkis Run: 5 ευρώ (4 ευρώ ομαδική εγγραφή)


Παιδικός Αγώνας 1000 μ. Δρόμος Σπηλαίου : Δωρεάν

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η  χρονομέτρηση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 21 και 5 χιλ. θα είναι ηλεκτρονική. Η καταγραφή των αθλητών στα 21 χιλ. θα γίνεται σε δύο σημεία της διαδρομής , ενώ των 5 χιλ. σε ένα σημείο. 

Προσοχή :  Οι αθλητές που δεν θα έχουν το χορηγούμενο chip χρονομέτρησης ή δεν θα έχουν καταχωρηθεί στα σημεία ελέγχου, δεν θα συμπεριληφθούν στους τερματίσαντες.

Ο αριθμός συμμετοχής θα πρέπει να φέρεται σε εμφανή σημείο, ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 23/9 στην αφετηρία του αγώνα από την γραμματεία , από τις 8:30 π.μ μέχρι και τις 9:45π.μ. 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ


Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών έως τις 9:45 π.μ, στην αφετηρία.  Επίσης στο χώρο της εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν αποδυτήρια.