ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02/04/2018:

Την Κυριακή 1 Απριλίου διεξήχθη ο 13ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και μαζί οι παράλληλοι αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρών αλλά και 1.000 μέτρων για παιδιά. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έδωσε το παρόν με πολλούς αθλητές συμμετέχοντας και στηρίζοντας αυτήν την αθλητική γιορτή! Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν οι  Κώστας Παχνής, Μπάμπης Μακρίδης, Διονύσης Λιάκος, Λάκη Γιοβαντσάκης ,Διονύση Φωτόπουλος, Δημήτρης Ναλμπάντης, Φωφώ Ζαμπέλη και Παναγιώτης Τριαρίδης. Στον αγώνα των 10.000 μέτρων έλαβαν μέρος οι Πέτρος Σιαπκαρής, Θοδωρής Τσιμπούκας, Αλέξανδρος Μωυσίδης, Λουκάς Παναγιωτίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, Πάρης Κιαρτσίδης, Γιάννης Τόλης, Δημήτρης Νιάκας , Χριστίνα Τάσιου, Ελένη Καρτσώνη  και οι μικρότεροι της ομάδας Σταύρος και Νίκος Μακρίδης.  

Στα 5.000 μέτρα πήραν μέρος οι Βαλάντης Πετρος Στεφανίδης, Χαρούλα Καραμπίδου και Στέλλα Μαργαριτίδου.
Ένα  μεγάλο μπράβο και στον Σταύρο Αλέξογλου με τα κορίτσια του Δέσποινα και Δήμητρα που συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/03/2018:

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργάνωσε τον Αγώνα Περαστικού Δάσους Καβάλας " KΑVALA TRAIL RUN " την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Η διαδρομή μήκους 13 χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 600 μέτρων, κινήθηκε μέσα στο περαστικό δάσος της Καβάλας, με υπέροχη θέα στη πόλη και στη θάλασσα.
Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν η Σοφία Κουρτίδου και ο Σπύρος Τσαλουχίδης οι οποίοι επανήλθαν στην ενεργό δράση. Τους ευχόμαστε καλή επιστροφή στους δρόμους και τα βουνά, μετά από την απόκτηση του παιδιού τους.

Θυμίζουμε ότι η στέγη του συλλόγου στην πλατεία Δημαρχείου είναι προσωρινά ανοιχτή κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 με 20:00 (πλην της τελευταίας Δευτέρας κάθε μήνα).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/03/2018:

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 διοργανώθηκε ο 9ος Ημιμαραθώνιος στο Δίον στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας αυτός έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών αθλητών και συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες αθλητές από όλη τη χώρα. Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί με την Εφροσύνη Ζαμπέλη, Γιάννη Ξενίδη, Λάκη Γιοβαντσάκη, Ανδρέα Ζιούτα, Θοδωρή Τσιμπούκα, Στέλιο Δελόγλου, Γιάννη Μακρυσόπουλο, Νίκο Αναστασιάδη, και Χρήστο Ζαφειρόπουλο. Τα συγχαρητήρια  μας στον Αντώνη Μηλιώτη για την φοβερή του επίδοση, στον Γιώργο Σταμπουλή που αν και ταλαιπωρείται από την μέση του το προσπάθησε και στους συντοπίτες μας Στέλιο και Λάζαρο.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σας αποκατάσταση.

 

Ο Σύλλογος ενημερώνει επίσης ότι λόγω του μεγάλου αριθμού εγγραφών στην ομαδική λίστα συμμετεχόντων του 13ου Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, θα προχωρήσει σε μίσθωση λεωφορείου, με σκοπό την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των μελών αλλά και των συνοδών τους στον αγώνα.
Το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Απριλίου στις 07:00 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης , θα αφήσει αρχικά τους αθλητές των 10 χιλ. στους Αμπελόκηπους και θα συνεχίσει προς το κέντρο ώστε να εξυπηρετήσει και όσους θέλουν να περιμένουν στον τερματισμό. Επιπλέον μπορούν να επιστρέψουν στο Κιλκίς και όσοι τερματίσουν τον μαραθώνιο.
Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν στα νέα γραφεία του συλλόγου στην Δημοτική αγορά (στο πάρκο Δημαρχείου) την Τετάρτη 7/3 και την Δευτέρα 12/3 ώρες 18:00 με 20:00.

 

Ολοκληρώθηκε επίσης, η πρώτη φάση μετρήσεων και η συμπλήρωση των απαιτούμενων ερωτηματολογίων , 5 μελών του Συλλόγου μας που θα συμμετάσχουν στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, στα πλαίσια αξιολόγηση των ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών μαραθωνοδρόμων, από φοιτητές του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε τον Αζαρία, την Κωνσταντίνα και την Λευκή για την υπομονή και την ευγένεια τους.

 

O Hortiatis Trail ένας αγώνας που περίμεναν πολλά μέλη του συλλόγου αναβλήθηκε για τις 27 Μαΐου καθώς η διαδρομή ήταν καλυμμένη από παχύ στρώμα χιονιού που δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες για τους αθλητές. Ο σύλλογος μας εκτός από τα μέλη του που θα συμμετείχαν είχε αναλάβει και την συνοδεία ασφαλείας. Θα είμαστε εκεί στην νέα ημερομηνία να στηρίξουμε τον όμορφο αυτό αγώνα που γίνεται με σκοπό την προστασία του Χωρτιάτη.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάτσεκ Μπόγκοτς που «έφυγε» απροσδόκητα την Κυριακή από εργατικό ατύχημα. Είμαστε και εμείς συγκλονισμένοι όπως και όλη η δρομική κοινότητα. Ο Γιάτσεκ πέρα από διακεκριμένος αθλητής του ορεινού τρεξίματος ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και θαυμάσιος άνθρωπός που έδινε το παράδειγμα με το ήθος και την μαχητικότητα του. Το χαμόγελό του θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/02/2018:

Στον 8ο Ημημαραθώνιο λίμνης Βεγορίτιδας συμμετείχε ο Μακρυσόπουλος Ιωάννης εκπροσωπώντας τον ΣΔΥΚ στον όμορφο αυτό αγώνα ενώ μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Κιλκίς που έγινε στην πόλη μας.

Ο Σ.Δ.Υ.Κ. θα συμμετάσχει στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και στου παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν στη 1 Απριλίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/02/2018:

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς ξεχώρισε στη Θεσσαλονίκη στο 5ο Cycle Trail Race 2018,με δύο αθλητές του να ανεβαίνουν στο βάθρο!
Πρόκειται για τους Άγγελο Αμανατίδη που κατέλαβε την τρίτη θέση Γενικής με χρόνο 0:55:07 και Σταύρο Κατσαρώνα με την 1η θέση ηλικιακής κατηγορίας 50+ με τον εξαιρετικό χρόνο 1:05:38 στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.
Στο βάθρο ανέβηκε επίσης ο συντοπίτης μας αθλητής του Αίαντα Κιλκίς Κυριάκος Σαχπεκίδης, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 3 χιλιόμετρα με χρόνο 0:19:46.
Έκπληξη αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Τάσου Μυλωνίδη μετά από αρκετό καιρό, ο οποίος τερμάτισε την όμορφη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων στον εξαιρετικό χρόνο των 0:58:44.
Επίσης τερμάτισαν στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ο Γιώργος Σιώτης με χρόνο 1:08:43 και ο Αλέξογλου Σταύρος με 1:25:43.

Στον αγώνα των 3 χιλιομέτρων τερμάτισε και το νέο μέλος του συλλόγου μας Δεληνικόλα Μαρία με χρόνο 0:44:47.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05/02/2018:

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημεριού Έδεσσας μήκους 12 χιλιομέτρων. Ο αγώνας έγινε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων στην μάχη της 2 Φεβρουαρίου 1905 που έγινε στην περιοχή. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης ο οποίος εγκαινίασε και την καινούργια εμφάνιση του συλλόγου σε επίσημους αγώνες .Από την περιοχή μας συμμετείχαν επίσης οι Πέτρος Καστάνας και Αλέξανδρος Τζάκος.

 

Test Event είχαμε στον Σταυρό την Κυριακη που μας πέρασε στην διαδρομή του πολύ όμορφου αγώνα Sougliani Trail που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να γνωρίσουν την διαδρομή αλλά και σε όσους την ήξεραν να κάνουν μια όμορφη προπόνηση. Παρά τον βροχερό καιρό δεκάδες αθλητές από τις γύρω περιοχές έδωσαν το παρών. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησαν οι ‘Αγγελος Αμανατίδης, Γιώργος Σιώτης και Σταύρος Αλέξογλου. Ο Άγγελός μάλιστα κέρδισε και μία από τις δωρεάν συμμετοχές που πρόσφεραν οι διοργανωτές. Έτσι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Απρίλιο στο Στρατονικό όρος.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/01/2018:

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε την πρώτη του γενική συνέλευση για το νέο έτος αλλάζοντας σελίδα. Στην εκδήλωση έγινε απολογισμός των δράσεων του 2017 και παρουσιάστηκαν οι νέες προτάσεις που φιλοδοξούν να κάνουν τον σύλλογο μεγαλύτερο, γνωστότερο και πιο δραστήριο. Περίπου 50 μέλη και φίλοι του συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Habitat. Τυχερός στάθηκε ο Τσιμπούκας Θεόδωρος που κέρδισε το φλουρί αλλά και το μεγάλο δώρο προσφορά των καταστημάτων «Step»- Λαίδης Στέφανος. Στην εκδήλωση βραβευτήκαν και οι αθλητές του συλλόγου Δελόγλου Στέλιος και Νιάκας Δημήτριος που με την δράση τους και το παράδειγμα τους εμπνέουν και τους υπόλοιπους. Ο πρώτος έλαβε δωροεπιτάγη του συλλόγου ενώ ο δεύτερος εκπτωτικό κουπόνι προσφορά του καταστήματος «Πανοραμιξ»- Τσαγκράκου Παναγιώτα. Αίσθηση προκάλεσε η καινούργια μπλούζα,  που παρουσιάστηκε με το νέο σήμα και τα νέα χρώματα κάτι που θα δώσει διαφορετικό αέρα στις εμφανίσεις του συλλόγου από δω και πέρα.

Σε μια προσπάθεια στήριξης των νέων αθλητών της πόλης ανακοινώθηκε η δωρεά ποσού που αντιστοιχεί σε ετήσια κάλυψη εξόδων παρακολούθησης των τμημάτων στίβου 4 παιδιών δημοτικού 2 στον ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και 2 στον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις του. Οι συνεδριάσεις το Δ.Σ. θα είναι πλέον ανοιχτές σε όλα τα μέλη δίνοντάς την ευκαιρία σε όλους να συμβάλουν στην από δω και πέρα πορεία του.

Ευχαριστούμε τους κ. Καρασσαβίδη Βασίλειο (Καρδιολόγο), Λυρτζή Χρήστο (Ορθοπεδικό)Τερζή Νικόλαο (Φυσιοθεραπευτή) και , Καναρίδου Ασημένια (Διατροφολόγο) τα καταστήματα  Καραφυλλές Δημήτριος (Ορθοπερδικά), «Μελίκαρπος» (Ξηροί Καρποί κ.α.),  «Καρποφόρος» (Ξηροί Καρποι κ.α.), «Αλχημιστής» (Είδη διατροφής κ.α.) και «Λεμονάδικα» (Είδη μαναβικής κ.α) για τις προσφορές τους στα μέλη του συλλόγου για το 2018.