ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/05/2018:


Δράμα, Νευροκόπι και Χορτιάτη ο Σ.Δ.Υ.Κ.

Το Σαββατοκύριακο στο Νευροκόπι είχαμε την σειρά των αγώνων Frozen Peaks. Μία καινούργια διοργάνωση που από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. 12, 42,89 και 265 χιλιόμετρα ήταν οι αποστάσεις που είχαν να διαλέξουν οι αθλητές. 4 ορεινοί αγώνες που περνάνε μέσα από τα οχυρά της περιοχής που έγιναν γνωστά για την αντίσταση που πρόβαλαν οι Έλληνες στρατιώτες που τα υπερασπίστηκαν κατά την Ναζιστική επίθεση στον Β Παγκόσμιο πόλεμο. Στα 42 χλμ έτρεξε ο Σταύρος Κατσαρώνας οποίος τερμάτισε 10ος γενικής κατάταξης και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του.

 

Στην Δράμα είχαμε το Drama Wine Trail 12 χλμ έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό που   πέρα από την ενίσχυση του Σωματείου ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας, είχε ως στόχο την ανάδειξη των αμπελώνων και των οινοποιείων της Ηδωνικής Γης της Δράμας. Στην πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση της Αδριανής Δράμας έτρεξαν οι Στέλιος Δελόγλου και Χρήστος Ζαφειρόπουλος.

 

Στο Χορτιάτη είχαμε τον Hortiatis Trail που είχε αναβληθεί τον Μάρτιο λόγω μεγάλης ποσότητας χιονιού. αγώνας φέτος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Κώστα Κρυστάλλη και του Γιάτσεκ Μπόγκοτς. Ένας από τους πιο αγαπητούς αγώνες στους ορεινούς δρομείς της περιοχής που φέτος έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν διαφορετικές εικόνες του Χορτιάτη. Από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν ο Κώστας Παχνής , ο Σταύρος Αλέξογλου και ο Μακρίδης Χαράλαμπος (οι δύο τελευταίοι ως συνοδοί ασφαλείας του αγώνα). Έτρεξαν επίσης οι συντοπίτες μας Κυριάκος Αβράμογλου και Μυλωνίδης Αναστάσιος o οποίος τερμάτισε 6ος της γενικής κατάταξης και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία. Τρείς τυχεροί από τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στον Kilkis Trail που θα γίνει στην πόλη μας τον Σεπτέμβριο.Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια .ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/05/2018:

Κανένα Σαββατοκύριακο δεν μένει ανεκμετάλλευτο από τα μελή του ΣΔΥΚ τώρα που οι αγώνες πληθαίνουν και έχουμε μπει για τα καλά στην «αγωνιστική» περίοδο.

Έτσι την Κυριακή 20 Μάιου μέλη του ΣΔΥΚ έτρεξαν στην Καβάλα, στην Καρδίτσα και στην Θεσσαλονίκη.

Στον 13ο Ημιμαραθώνιο Καβάλα- Λυδία «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» έτρεξαν ο Γιώργος Σιώτης και Στέλιος Δελόγλου. Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή που περνάει από την Αρχαία Εγνατία Οδό, την Ιερά Μονή Αγίου Σίλα και τον Αρχαιολογικό xώρο των Φιλίππων. 

Στην Καρδίτσα στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο βρέθηκε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης τρέχοντας τα 10 χιλιόμετρα Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Καρδίτσας και τον ΔΟΠΑΚ και προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες αθλητές καθώς αποτελεί μια γιορτή του αθλητισμού για την περιοχή.

Οι αγώνες Βίκος Street relays είναι μια σειρά αγώνων που διεξάγονται σε διάφορες πόλεις της χώρας μας. Με αποστάσεις για μικρούς και μεγάλους αλλά και με σκυταλοδρομίες. Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Γιάννης Ξενίδης ο οποίος έτρεξε τα 10 χιλιόμετρα.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/05/2018:

Την Κυριακή 13 Μαΐου διεξήχθη στο Κιλκίς ο 4ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης.Ένας διαφορετικός αγώνας από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και δομές της πόλης μας όπως Ειδικό Σχολείο, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, βηματίΖΩ, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑΜΕΑ Κ.Κ.Σ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί με δεκάδες μέλη όλων των ηλικιών και αθλητικών επιδόσεων, που είχαν όμως ένα κοινό ...το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και την προσπάθειά του.
Συγχαρητήρια στους :
10 χιλ. Δρόμος Ηρώων Κιλκίς
`Αγγελο Αμανατίδη 1ο γενικής κατάταξης με τον εκπληκτικό  χρόνο των 37 λεπτών.
Γιώργο Σιώτη 2ο γενικής κατάταξης με επίσης πολύ καλό  χρόνο 45.03.
Γιάννη Ξενίδη 3ο γενικής κατάταξης με 45.11.
Χρήστο Ιωαννίδη 2ο στην ηλικιακή κατηγορία 30+.
Κώστα Παχνή 6ο γενικής κατάταξης και 2ο ηλικιακής 50 +.
Θεόδωρο Τσιμπούκα 2ο ηλικιακής κατηγορίας 40 +, Γιάννη Κοκκώνα , Αλέξανδρο Μωυσίδη, Λάκη Γιοβαντσάκη Σολομών-Γεώργιο Αμανατίδη, Δημήτρη Ναλμπάντη, Λουκά Παναγιωτίδη, Διονύση Λιάκο, Παναγιώτη Πουδούρη, Πέτρο Σιαπκαρή, Αστέριο Κανέλη, Δημήτρη Δαλακούρα, Γιάννη Κατσαρώνα 2ο ηλικιακής κατηγορίας 18+,Διονύση Φωτόπουλο, Γεώργιο Σταμπολίδη, Γιάννη Μακρυσόπουλο, Χρήστο Ζαφειρόπουλο, Μπάμπη Μακρίδη και Νίκο Μακρίδη (το μικρότερο μέλος μας) 2ος ηλικιακής κατηγορίας 18-,Γιώργο Τσαβδαρίδη και Τάσο Παυλίδης.
Στις γυναίκες Μαρία Στάμου 1η γενικής κατηγορίας.
Ελένη Καρτσώνη 2η γενικής κατηγορίας και 1η ηλικιακής 40+.

5 χιλ.Δρόμος Υγείας Ρ.Ιμβριώτη
Στέλιος Δελόγλου 3ος ηλικιακής κατηγορίας 50+.
Νίκος Αναστασιάδης 2ος ηλικιακής κατηγορίας 40+
Σταύρος Μακρίδης 3ος ηλικιακής κατηγορίας 18-    
Ανέστης Ιωαννίδης 2ος ηλικιακής κατηρογίας 30+
Θοδωρής Μηνάς, Αντρέα Ζιούτας και Γιώργο Χνιτίδη.
Στις γυναίκες
Σοφία Ιωαννίδου 1η ηλικιακής κατηγορίας 30+
Χριστίνα Τάσιου 3η ηλικιακής κατηγορίας 40+
Στέλλα Μαργαριτίδου 2η ηλικιακής κατηγορίας 18-
Χαρούλα Καραμπίδου και Μαρία Τσιλικίδου.
Συγχαρητήρια σε όλους   και φυσικά σε όσους συμμετείχαν στο λαϊκό περίπατο μαζί με τα μέλη των παραπάνω δομών που ήταν και το καλύτερο σημείο της  διοργάνωσης. Και του χρόνου πάλι εκεί με περισσότερες συμμετοχές.

Αγώνα είχαμε όμως και στο Διδυμότειχο. 3ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου, ένας αγώνας 10 και 5 χιλ. με συνδιοργάνωση του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Κέντρου και της XVI M/K MΠ υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Ο Κώστας Καραμπατζιάκης ήταν εκεί και έτρεξε για τον σύλλογό μας.
Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε που μας εκπροσώπησε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/05/2018:

O ΣΔΥΚ σε Αριδαία, Καβάλα και Ιωάννινα.

 Στην Αριδαία διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαΐου ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως για την οργάνωση, το κέφι και το μεράκι των διοργανωτών. Στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων συμμετείχαν οι Διονύσης Λιάκος , Θοδωρής Τσιμπούκας, Στέλιος Δελόγλου, Νίκος Αναστασιάδης, Ελένη Καρτσώνη, Δημήτρης Ναλμπάντης, Γιάννης Μακρυσόπουλος και Διονύσης Φωτόπουλος. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον συντοπίτη μας Αντώνη Μηλιώτη που πέτυχε τον καταπληκτικό χρόνο της 1 ώρας και 34 λεπτών καθώς και στον Δημήτρη Τακίδη για την επιτυχημένη συμμετοχή του στον ημιμαραθώνιο. Στα 5 χιλιόμετρα έτρεξαν η Χαρούλα Καραμπίδου και ο Θοδωρής Μηνάς αλλά και οι συντοπίτισσες μας Χριστίνα Ναλμπάντη και Στεφανία Νταουτίδου. Η συνέχεια φυσικά δόθηκε στα λουτρά του Πόζαρ τα οποία επέλεξαν οι περισσότεροι αθλητές για αποκατάσταση από τον αγώνα.

Στην Καβάλα διοργανώθηκε ο Akrolithos Paggaio Trail Run 2018 με σημείο εκκίνησης το χωριό Αυλή που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου. Με 1800 θετική υψομετρική στον αγώνα των 27 χιλιομέτρων και 500 στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ο αγώνας δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το πανέμορφο αυτό βουνό της χώρας μας. Από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν οι Γιώργος Σιώτης και Τσαλουχίδης Σπύρος στα 27 χιλιόμετρα ενώ στα 10 χιλιόμετρα (Akrolithos Trail Race)  έτρεξε η Σοφία Κουρτίδου.

Στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων έλαβε χώρα ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων. Ένας ακόμη πετυχημένος αγώνας σε αυτήν την πόλη που προσέλκυσε εκατοντάδες αθλητές απ όλη τη χώρα. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησε ο Γιάννης Ξενίδης τρέχοντας τα 5 χιλιόμετρα στον πολύ καλό χρόνο των 22 λεπτών.

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!!!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/04/2018:

Το Σάββατο 28 Απριλίου διεξήχθη στην οροσειρά της Ροδόπης ο Rodopi Challenge 2018! O αγώνας που σε καλωσορίζει στα Ultras σύμφωνα με τους διοργανωτές! 82 χιλιόμετρα με 4.200 μέτρα θετική υψομετρική. Σίγουρα μια πρόκληση για όσους αγαπάνε το ορεινό τρέξιμο! Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το δασικό χωρίο Ερύμανθου αποτελεί μια ευκαιρία για συνάντηση των ορεινών δρομέων της χώρας. Και φέτος ο Σ.Δ.Υ.Κ. ήταν εκεί με τους Κατσαρώνα Σταύρο και Μακρίδη Μπάμπη αλλά και με τους Αλέξογλου Σταύρο και Αμανατίδη Άγγελο ως ομάδα υποστήριξης! Το team συμπλήρωσαν οι Σταύρος και Αλέξανδρος που είχαν την ευκαιρία να δουν τους μπαμπάδες τους από κοντά σε 3 σημεία του αγώνα. Στον αγώνα συμμετείχε επίσης και ο συντοπίτης μας Μαργαριτίδης Θανάσης αλλά και ο Αβράμογλου Κυριάκος. Συγχαρητήρια σε όλους, καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/04/2018:

Κρακοβία, Ιστίμπεη, Σφενδάμη και Βόλο Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

 

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε σε αγώνες που έγιναν σε διαφορά μέρη της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Στην Πολωνία ο Στέλιος Δέλογλου έτρεξε στον mini marathon 4,2 χιλιομέτρων και στον νυχτερινό αγώνα 10 χιλιομέτρων που διεξήχθησαν στην πόλη της Κρακοβίας συνδυάζοντας την άθληση με ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Στον οχυρό Ιστίμπεη διοργανώθηκε ο 2ος ορεινός «Δρόμος Θυσίας» στη μνήμη των ηρώων που πολέμησαν στην μάχη των οχυρών την 6η Απριλίου 1941. Η διαδρομή περνούσε από τις  θρυλικές στοές ενώ το ανοιξιάτικό τοπίο και η θέα χάρισαν μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες. Εκεί βρέθηκαν οι Γιάννης Κατσαρώνας, Λουκάς Παναγιωτίδης, Αλέξανδρος Μωυσίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Γιώργος Σταμπολίδης, Λευτέρης Παυλίδης και οι Ευφροσύνη Ζαμπέλη και Ελένη Καρτσώνη.

 

Στο 12ο Sfendami Mountain Festival στην Σφενδάμη Κατερίνης βρέθηκαν οι Γιώργος Σιώτης και Δημήτρης Ναλμπάντης τρέχοντας τα 21 χιλιόμετρα.

Στα 12,6 χιλιόμετρα ο αθλητής του ΣΔΥΚ Σταύρος Κατσαρώνας κέρδισε την πρώτη θέση μόλις μία βδομάδα πριν την συμμετοχή του στον αγώνα των 80 χιλιομέτρων στην Ροδόπη. Στα 12,6 χιλιόμετρα έτρεξε επίσης και Γιώργος Χνιτίδης.

Στον παιδικό αγώνα των 1.000 μέτρων νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας και 4ος ο Σάββας Χνιτίδης. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!

 

Στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου βρέθηκε ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος τρέχοντας ακόμη έναν ημιμαραθώνιο στην όμορφη αυτή πόλη.

 

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!!!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/04/2018:

Τη Κυριακή 15 Απριλίου οι αγώνες δρόμου και βουνού ήταν πολλοί, όπως θα είναι από δω και πέρα. Ευκαιρία για εκδρομές, παρέες και συμμετοχές για τα μέλη το Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.
Στον 4ο Δρόμο Ορεινού Τρεξίματος Sougliani Trail 24,5 χιλ. και τον Sougliani Race 12 χιλ. που διεξάγεται στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης συμμετείχε 
ο Σύλλογός μας με τους Θοδωρή Φαχουρίδη, Γιώργο Σταμπουλή, Σπύρο Τσαλουχίδη στον αγώνα των 24,5 χιλιομέτρων και την Σοφία Κουρτίδου στον αγώνα  των 12,5 χιλιομέτρων.
Ο Σταύρος Αλέξογλου ήταν συνοδός ασφαλείας στο μικρό αγώνα των 12,5 χιλιομέτρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντοπίτης μας Τάσος Μυλωνίδης κατέκτησε την πρώτη θέση στον Sougliani Race με χρόνο 1:17!
Στο Μακροχώρι ο 3ος Δρόμος 21 Μαθητών 7700 μ.,που διοργανώνεται από τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου στην μνήμη των 21 μαθητών. Δεν σας ξεχνάμε, το σύνθημα και εκπρόσωπος του συλλόγου ο Γιώργος Τσαβδαρίδης.
Και τέλος ο 1ος και μοναδικός αγώνας που μας "σύστησε" γνωστή ζυθοποιεία . Vergina Beer Run 2018 ένας αγώνας δρόμου 6 χιλ. όπου στο μέσο της διαδρομής θα έπρεπε οι συμμετέχοντες να πιούνε ένα ποτήρι μπύρας. Το κλίμα γιορταστικό και ο Στέλιος Δελόγλου δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά αυτόν τον διαφορετικό αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση.

Θυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον ΣΔΥΚ μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία του συλλόγου στο πάρκο απέναντι από το Δημαρχείο κάθε Δευτέρα 20:00 με 21:00 (πλην της τελευταίας Δευτέρας κάθε μήνα) ενώ κάθε Τετάρτη στις 20:00 πραγματοποιείται στο Δημοτικό στάδιο ομαδική προπόνηση του συλλόγου όπου όλοι είναι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02/04/2018:

Την Κυριακή 1 Απριλίου διεξήχθη ο 13ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και μαζί οι παράλληλοι αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρών αλλά και 1.000 μέτρων για παιδιά. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έδωσε το παρόν με πολλούς αθλητές συμμετέχοντας και στηρίζοντας αυτήν την αθλητική γιορτή! Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν οι Κώστας Παχνής, Μπάμπης Μακρίδης, Διονύσης Λιάκος, Λάκη Γιοβαντσάκης ,Διονύση Φωτόπουλος, Δημήτρης Ναλμπάντης, Φωφώ Ζαμπέλη και Παναγιώτης Τριαρίδης. Στον αγώνα των 10.000 μέτρων έλαβαν μέρος οι Πέτρος Σιαπκαρής, Θοδωρής Τσιμπούκας, Αλέξανδρος Μωυσίδης, Λουκάς Παναγιωτίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, Πάρης Κιαρτσίδης, Γιάννης Τόλης, Δημήτρης Νιάκας , Χριστίνα Τάσιου, Ελένη Καρτσώνη  και οι μικρότεροι της ομάδας Σταύρος και Νίκος Μακρίδης.  

Στα 5.000 μέτρα πήραν μέρος οι Βαλάντης Πετρος Στεφανίδης, Χαρούλα Καραμπίδου και Στέλλα Μαργαριτίδου.
Ένα  μεγάλο μπράβο και στον Σταύρο Αλέξογλου με τα κορίτσια του Δέσποινα και Δήμητρα που συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/03/2018:

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργάνωσε τον Αγώνα Περαστικού Δάσους Καβάλας " KΑVALA TRAIL RUN " την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Η διαδρομή μήκους 13 χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 600 μέτρων, κινήθηκε μέσα στο περαστικό δάσος της Καβάλας, με υπέροχη θέα στη πόλη και στη θάλασσα.
Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν η Σοφία Κουρτίδου και ο Σπύρος Τσαλουχίδης οι οποίοι επανήλθαν στην ενεργό δράση. Τους ευχόμαστε καλή επιστροφή στους δρόμους και τα βουνά, μετά από την απόκτηση του παιδιού τους.

Θυμίζουμε ότι η στέγη του συλλόγου στην πλατεία Δημαρχείου είναι προσωρινά ανοιχτή κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 με 20:00 (πλην της τελευταίας Δευτέρας κάθε μήνα).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/03/2018:

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 διοργανώθηκε ο 9ος Ημιμαραθώνιος στο Δίον στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας αυτός έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών αθλητών και συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες αθλητές από όλη τη χώρα. Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί με την Εφροσύνη Ζαμπέλη, Γιάννη Ξενίδη, Λάκη Γιοβαντσάκη, Ανδρέα Ζιούτα, Θοδωρή Τσιμπούκα, Στέλιο Δελόγλου, Γιάννη Μακρυσόπουλο, Νίκο Αναστασιάδη, και Χρήστο Ζαφειρόπουλο. Τα συγχαρητήρια  μας στον Αντώνη Μηλιώτη για την φοβερή του επίδοση, στον Γιώργο Σταμπουλή που αν και ταλαιπωρείται από την μέση του το προσπάθησε και στους συντοπίτες μας Στέλιο και Λάζαρο.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σας αποκατάσταση.

 

Ο Σύλλογος ενημερώνει επίσης ότι λόγω του μεγάλου αριθμού εγγραφών στην ομαδική λίστα συμμετεχόντων του 13ου Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, θα προχωρήσει σε μίσθωση λεωφορείου, με σκοπό την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των μελών αλλά και των συνοδών τους στον αγώνα.
Το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Απριλίου στις 07:00 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης , θα αφήσει αρχικά τους αθλητές των 10 χιλ. στους Αμπελόκηπους και θα συνεχίσει προς το κέντρο ώστε να εξυπηρετήσει και όσους θέλουν να περιμένουν στον τερματισμό. Επιπλέον μπορούν να επιστρέψουν στο Κιλκίς και όσοι τερματίσουν τον μαραθώνιο.
Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν στα νέα γραφεία του συλλόγου στην Δημοτική αγορά (στο πάρκο Δημαρχείου) την Τετάρτη 7/3 και την Δευτέρα 12/3 ώρες 18:00 με 20:00.

 

Ολοκληρώθηκε επίσης, η πρώτη φάση μετρήσεων και η συμπλήρωση των απαιτούμενων ερωτηματολογίων , 5 μελών του Συλλόγου μας που θα συμμετάσχουν στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, στα πλαίσια αξιολόγηση των ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών μαραθωνοδρόμων, από φοιτητές του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε τον Αζαρία, την Κωνσταντίνα και την Λευκή για την υπομονή και την ευγένεια τους.

 

O Hortiatis Trail ένας αγώνας που περίμεναν πολλά μέλη του συλλόγου αναβλήθηκε για τις 27 Μαΐου καθώς η διαδρομή ήταν καλυμμένη από παχύ στρώμα χιονιού που δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες για τους αθλητές. Ο σύλλογος μας εκτός από τα μέλη του που θα συμμετείχαν είχε αναλάβει και την συνοδεία ασφαλείας. Θα είμαστε εκεί στην νέα ημερομηνία να στηρίξουμε τον όμορφο αυτό αγώνα που γίνεται με σκοπό την προστασία του Χωρτιάτη.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάτσεκ Μπόγκοτς που «έφυγε» απροσδόκητα την Κυριακή από εργατικό ατύχημα. Είμαστε και εμείς συγκλονισμένοι όπως και όλη η δρομική κοινότητα. Ο Γιάτσεκ πέρα από διακεκριμένος αθλητής του ορεινού τρεξίματος ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και θαυμάσιος άνθρωπός που έδινε το παράδειγμα με το ήθος και την μαχητικότητα του. Το χαμόγελό του θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/02/2018:

Στον 8ο Ημημαραθώνιο λίμνης Βεγορίτιδας συμμετείχε ο Μακρυσόπουλος Ιωάννης εκπροσωπώντας τον ΣΔΥΚ στον όμορφο αυτό αγώνα ενώ μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Κιλκίς που έγινε στην πόλη μας.

Ο Σ.Δ.Υ.Κ. θα συμμετάσχει στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και στου παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν στη 1 Απριλίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/02/2018:

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς ξεχώρισε στη Θεσσαλονίκη στο 5ο Cycle Trail Race 2018,με δύο αθλητές του να ανεβαίνουν στο βάθρο!
Πρόκειται για τους Άγγελο Αμανατίδη που κατέλαβε την τρίτη θέση Γενικής με χρόνο 0:55:07 και Σταύρο Κατσαρώνα με την 1η θέση ηλικιακής κατηγορίας 50+ με τον εξαιρετικό χρόνο 1:05:38 στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.
Στο βάθρο ανέβηκε επίσης ο συντοπίτης μας αθλητής του Αίαντα Κιλκίς Κυριάκος Σαχπεκίδης, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 3 χιλιόμετρα με χρόνο 0:19:46.
Έκπληξη αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Τάσου Μυλωνίδη μετά από αρκετό καιρό, ο οποίος τερμάτισε την όμορφη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων στον εξαιρετικό χρόνο των 0:58:44.
Επίσης τερμάτισαν στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ο Γιώργος Σιώτης με χρόνο 1:08:43 και ο Αλέξογλου Σταύρος με 1:25:43.

Στον αγώνα των 3 χιλιομέτρων τερμάτισε και το νέο μέλος του συλλόγου μας Δεληνικόλα Μαρία με χρόνο 0:44:47.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05/02/2018:

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημεριού Έδεσσας μήκους 12 χιλιομέτρων. Ο αγώνας έγινε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων στην μάχη της 2 Φεβρουαρίου 1905 που έγινε στην περιοχή. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης ο οποίος εγκαινίασε και την καινούργια εμφάνιση του συλλόγου σε επίσημους αγώνες .Από την περιοχή μας συμμετείχαν επίσης οι Πέτρος Καστάνας και Αλέξανδρος Τζάκος.

 

Test Event είχαμε στον Σταυρό την Κυριακη που μας πέρασε στην διαδρομή του πολύ όμορφου αγώνα Sougliani Trail που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να γνωρίσουν την διαδρομή αλλά και σε όσους την ήξεραν να κάνουν μια όμορφη προπόνηση. Παρά τον βροχερό καιρό δεκάδες αθλητές από τις γύρω περιοχές έδωσαν το παρών. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησαν οι ‘Αγγελος Αμανατίδης, Γιώργος Σιώτης και Σταύρος Αλέξογλου. Ο Άγγελός μάλιστα κέρδισε και μία από τις δωρεάν συμμετοχές που πρόσφεραν οι διοργανωτές. Έτσι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Απρίλιο στο Στρατονικό όρος.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/01/2018:

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε την πρώτη του γενική συνέλευση για το νέο έτος αλλάζοντας σελίδα. Στην εκδήλωση έγινε απολογισμός των δράσεων του 2017 και παρουσιάστηκαν οι νέες προτάσεις που φιλοδοξούν να κάνουν τον σύλλογο μεγαλύτερο, γνωστότερο και πιο δραστήριο. Περίπου 50 μέλη και φίλοι του συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Habitat. Τυχερός στάθηκε ο Τσιμπούκας Θεόδωρος που κέρδισε το φλουρί αλλά και το μεγάλο δώρο προσφορά των καταστημάτων «Step»- Λαίδης Στέφανος. Στην εκδήλωση βραβευτήκαν και οι αθλητές του συλλόγου Δελόγλου Στέλιος και Νιάκας Δημήτριος που με την δράση τους και το παράδειγμα τους εμπνέουν και τους υπόλοιπους. Ο πρώτος έλαβε δωροεπιτάγη του συλλόγου ενώ ο δεύτερος εκπτωτικό κουπόνι προσφορά του καταστήματος «Πανοραμιξ»- Τσαγκράκου Παναγιώτα. Αίσθηση προκάλεσε η καινούργια μπλούζα,  που παρουσιάστηκε με το νέο σήμα και τα νέα χρώματα κάτι που θα δώσει διαφορετικό αέρα στις εμφανίσεις του συλλόγου από δω και πέρα.

Σε μια προσπάθεια στήριξης των νέων αθλητών της πόλης ανακοινώθηκε η δωρεά ποσού που αντιστοιχεί σε ετήσια κάλυψη εξόδων παρακολούθησης των τμημάτων στίβου 4 παιδιών δημοτικού 2 στον ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και 2 στον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις του. Οι συνεδριάσεις το Δ.Σ. θα είναι πλέον ανοιχτές σε όλα τα μέλη δίνοντάς την ευκαιρία σε όλους να συμβάλουν στην από δω και πέρα πορεία του.

Ευχαριστούμε τους κ. Καρασσαβίδη Βασίλειο (Καρδιολόγο), Λυρτζή Χρήστο (Ορθοπεδικό)Τερζή Νικόλαο (Φυσιοθεραπευτή) και , Καναρίδου Ασημένια (Διατροφολόγο) τα καταστήματα  Καραφυλλές Δημήτριος (Ορθοπερδικά), «Μελίκαρπος» (Ξηροί Καρποί κ.α.),  «Καρποφόρος» (Ξηροί Καρποι κ.α.), «Αλχημιστής» (Είδη διατροφής κ.α.) και «Λεμονάδικα» (Είδη μαναβικής κ.α) για τις προσφορές τους στα μέλη του συλλόγου για το 2018.