ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ


Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, τον σύλλογο ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Κιλκίς  , το τμήμα ''Σαμαρειτών'' του Ερυθρού Σταυρού καθώς  και το Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς.

Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση  και στον τερμαισμό, με την μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.


Επιδίωξη όλων μας είναι η δημιουργία μία γιορτής με τα απαιτούμενα γι’ αυτό συστατικά.

Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους μπορούν να ξεναγηθούν δωρεάν στο σπήλαιο και το παλαιοντολογικό μουσείο .

Οπότε στον χώρο του θεάτρου θα υπάρχουν διάφορα σημεία με τοπικά εδέσματα αλλά και μακαρονάδες, σάντουιτς, καφέ και πολλά άλλα.

Θα υπάρχουν περίπτερα με διάφορα εκθέματα αθλητικά και μη, καθώς και εξειδικευμένη διατροφολόγος που θα κάνει ανθρωπομετρικές μετρήσεις και θα λάβετε πληροφορίες και μυστικά υγιεινής διατροφής.

Επίσης η μουσική θα είναι για όλα τα γούστα , αφού εκτός από τον DJ, θα έχουμε και παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους ποντίων, θρακιωτών και κρητικών. Μετά από τους τερματισμούς θα έχουμε και το μουσικό σχήμα της Πολιτιστικής Εαιρίας Εκπαιδευτικών  με λαϊκή -ρεμπέτικη μουσική.......οπότε μην βιαστείτε να φύγετε .......οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. 

Τέλος θα υπάρχουν όμορφα και ιδιαίτερα δώρα για κλήρωση  καθώς και διάφορα εκπτωτικά κουπόνια για υπηρεσίες και προϊόντα.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας για να έχετε έκπτωση στο αναψυκτήριο «Λόφος» καθώς επίσης και στην ταβέρνα –ψητοπωλείο «Της Πόπης» για να απολαύσετε ένα όμορφο γεύμα.