ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ


Ημιμαραθώνιος :


Στους 3 πρώτους αθλητές γενικής κατηγορίας (ανδρών-γυναικών) θα δοθεί έπαθλο.

Στον 1ο κάθε ηλικιακής κατηγορίας, θα δοθεί activity tracker (αθλητικό ρολόι), το οποίο μετράει απόσταση, θερμίδες και συνδέεται με το τηλέφωνο δείχνοντας κλήσεις και μηνύματα. Στον 2ο και 3ο αθλητή, κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα δοθεί αναμνηστικό δώρο του αγώνα.

Αναμνηστικά μετάλλια, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά από χρωματιστό πράσινο plexiglass θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, καθώς και  σακούλα που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.


Αγώνας Υγείας - Δυναμικού βαδίσματος (5 χμ.) :


Στον 1ο αθλητή γενικής κατηγορίας (ανδρών-γυναικών) , θα δοθεί activity tracker (αθλητικό ρολόι), το οποίο μετράει απόσταση, θερμίδες και συνδέεται με το τηλέφωνο δείχνοντας κλήσεις και μηνύματα. Στον 2ο και 3ο αθλητή,θα δοθεί αναμνηστικό δώρο του αγώνα.

Αναμνηστικά μετάλλια, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά από χρωματιστό πορτοκαλί plexiglass και διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν καθώς σακούλα που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.


1.000 μ. παιδικός αγώνας Δρόμος Σπηλαίου :


Μετάλλια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν. Στα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια θα δοθεί δώρο για επιβράβευση.

Το Δημοτικό Σχολείο με την πολυπληθέστερη ομάδα, θα βραβευθεί με ειδική τιμητική πλακέτα.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ημιμαραθωνίου


Ανδρών:  18-30, 30-50, 50+

Γυναικών:  18-30, 30-50, 50+


Σε περίπτωση που σε μία κατηγορία δεν θα υπάρξουν αθλητές (τουλάχιστον 3) , αυτή μεταφέρεται στην αμέσως προηγούμενη.


Δρόμος Υγείας-Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ.


Ανδρών: Γενική

Γυναικών: Γενική